Merci de patienter
Gratis inschrijven

Gelieve onderstaande gegevens in te vullen om uw gratis toegangsbadge te bekomen.

Franchising Belgium Day - Elewijt Center de Zemst
 
Deelname aan de Ronde tafel - 14u00 Starten met franchising – BFF :
Franchisenemers van verschillende formules getuigen over hun ervaring en succes van hun franchiseconcept. Zij delen hun ervaring als franchisenemer mee vanaf de opstart van hun franchiseverkooppunt en kunnen zo potentiële toekomstige franchisenemers attent maken op de uitdagingen.
 
Participation à la table-ronde - 15h00 : Débuter en franchise - FBF
Les franchisés de différents réseaux témoigneront de leur expérience et de leurs succès en franchise dans cette discussion publique. Ils commenteront, en particulier, leurs débuts comme franchisés et pourront ainsi pointer les défis qui attendent les futurs franchisés.
 
11u00 : Premies en subsidies - Primes-Services
Als geassocieerd lid van BFF, heeft Primes-Services het genoegen haar deelname aan de Franchising Belgium Day-tentoonstelling aan te kondigen. Wij zijn vereerd om u in detail uit te leggen van welke subsidies, bonussen en andere financiële hulp uw bedrijf kan genieten tijdens een exclusieve conferentie. Wij kijken ernaar uit om uw vele vragen te beantwoorden.
 

Aantal tickets :


Enjeu (organisator) is verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens. U hebt het recht om toegang te vragen tot uw persoonlijke gegevens, rectificatie of uitwissen ervan via info@enjeu.be.